Tina är barnvakt
Även denna dag kände vi oss äventyrliga och bestämde oss för att åka till ytterligare en strand. Denna gång valde vi Bang Tao-stranden, strax norr om oss, och var det äventyr vi var ute efter så var det äventyr vi fick. Det började med att en liten oblyg thailändsk pojke kom och började leka med Tina. Vare sig hon ville det eller ej. Så Tina hade inget val, utan fick finna sig i att leka med det lilla livet, både på land och i vattnet. Sen var det ju turligt nog ett litet charmtroll, så hon led inte alltför mycket.

Normans i vattnet
Efter att ha skakat av oss pojkvaskern så provade vi vattnet vid den nya stranden. Det visade sig vara lika klart och fint om på Surin, men även här var det mer långgrunt.

Tina flyter
...men ändå djupt nog för Pelle att kunna beundra en av sin frus imponerande flytningar.

Pellefant
Sedan var det dags för nästa äventyr. Plötsligt uppenbarade sig nämligen den här elefanten på stranden (den vänstra). Det var en trevlig prick till elefant, och Tina bestämde sig för att bekanta sig närmare med den...

Tina får snabel 1
...och det gjorde hon på följande vis. Av födsel och ohejdad vana sprang hon således fram till det stackars djuret, och slog genast benen om första bästa kroppsdel.

Tina får snabel 2
Och tjo tjipp vad glad den rackaren blev. För att inte tala om Tina!

Tina får snabel 3
Japp - detta är vad vi sysslar med om dagarna. Vad gör ni själva?

Strandrestaurang
Efter elefantäventyret blev vi hungriga, och hittade den här superfina restaurangen som visserligen var dubbelt så dyr som de vanliga strandrestaurangerna vi brukar luncha på, men å andra sidan är det fortfarande bra mycket billigare än hemma i Sverige. Och med ett lite trevligare läge, minst sagt...

Pelle solar
Ja idag var vi verkligen supernöjda med vårt strandfynd. Den delen av Bang Tao som vi hittade visade sig nämligen vara extremt glesbefolkad, och helt enkelt vara superfin överlag. Hit tänker vi åka fler gånger kan vi meddela!

Fullmåne
Sen blev det kväll, och just denna afton var det fullmåne. Wohoo, tänkte vi, Full Moon Party! Så vi gick ner till stranden med partyhumöret i topp, och började leta fullmånspartaj.

Full Moon Party
Tyvärr visade det sig även finnas nackdelar med att åka till ett så lugnt ställe som vi har gjort. Det fanns nämligen inget party så långt ögonen kunde nå, och det enda stället som spelade musik på en relativt hög nivå visade sig enbart innehålla barpersonal och inga gäster. Så vi anordnade vårt eget lilla Full Moon Party, där vi drack varsin drink och sedan fortsatte partajande på vårt eget lilla sätt på hotellrummet...


<< Dagen innan
Tillbaka till menyn

Nästa dag >>