Frukost i det gröna
Så var det torsdag och den sista dagen med Eva för oss - åtminstone detta år, och i Thailand. Vi var givetvis uppe med tuppen för att kunna njuta av varandras sällskap så intensivt som möjligt innan hon åkte, och började dagen med att inta en god hotellfrukost utomhus. Dels för att Tina tycker det är alldeles för kallt inomhus, och dels för att ni ska få se fler delar av vårt tjusiga hotell.

Tina tar farväl
Så vid lunchtid var det dags att ta farväl av vår gäst...

Pelle tar farväl
...och ett kramkalas av guds nåde utspelade sig framför den väntande taxichauffören.

Eva vinkar
Ja det var visst VÄLDIGT många bilder på Eva denna dag, men denna är den sista - vi lovar!

Farväl Eva!
Ja... nu är det alltså dags för paret Norman att BARA umgås med varandra. Hur ska detta gå? Vad ska de nu hitta på?

Pelle simmar
Jo de börjar helt ogenerat att motionera medelst simning. Först simmar Pelle ut till den rad bojar som skiljer vår lilla baddel med resten av havet och tillbaka...

Tina simmar
...och sedan gör Tina om samma bedrift, fast med kläder vilket är ännu jobbigare.

Tina upp från havet
Dessa bedrifter återupprepar vi sedan en gång, varefter vi andfådda och flåsande solar vidare, tar lite massage och går tillbaks till hotellet för att jämföra våra brännor. Pelle leder i skrivande stund en aning, och nu ser det ut som han har små vita och EXTREMT tajta byxor på sig trots att han i själva verket är naken.
Paret Norman i solnedgång - ännu en gång
Sen på kvällen kom vi på att vi glömt att ta den obligatoriska parbild som vi av någon anledning alltid har som tumnagel till varje dags sida. Så då gjorde vi det. Den blev väl inte så bra, men vad gör väl det? Vi är ju åtminstone i Thailand!

Tina tuggar melon
Sen följde som vanligt den sedvanliga middagen med efterföljande fruktfat, där Tina mofsade i sig samtliga melonbitar utom en.

Pelle med Ananas
Det gjorde dock inte så mycket, eftersom Pelle knep de flesta ananasbitarna. Och bananen.

Tina med tuppskinn
Sen började Tina förstås frysa, vilket vi försökte illustrera med denna bild av hennes tuppskinn. Tyvärr syns det inte så bra, utan ni får helt enkelt ta oss på orden. Hursomhelst löste vi detta problem genom att betala notan och sedan gå tillbaka till hotellet och värma varandra. Ni ser - vi klarar oss faktiskt utmärkt även på egen hand!


<< Dagen innan
Tillbaka till menyn

Nästa dag >>