Stranden
Idag hade det plötsligt blivit onsdag, och det bestämde vi oss att fira genom att vara nere på stranden hela dagen och sola, läsa böcker samt bada. Och när man gör det sistnämnda och vänder sig upp mot stranden, är detta synen som möter en.

Pelle flyter
Här brukar Pelle ligga och flyta på fläsket och slumra till så smått, tills en våg sköljer över hans ansikte och han antingen vaknar eller drunknar.

Pelle översköljd av våg
Vilket faktiskt är exakt vad som händer här, när Pelle gör ett fåfängt försök att fotografera sig själv uppifrån när han ligger och flyter.

Pelle bottnar
Bäst kanske att helt enkelt ställa sig upp istället där man precis bottnar, och kanske passa på att smygkissa lite medan man oskyldigt blickar bort i fjärran.

Tina får återigen massage
Vår paroll "En massage om dagen" är förvånansvärt lätt att leva upp till har vi märkt.

Hotellgården
Medan Pelle fräshar upp de sista delarna på sin enorma lekamen så sitter damerna i soffan på hotellgården och spekulerar i vad kvällen månne ha i sitt sköte. Eller framstjärt, som Eva brukar kalla kroppsdelen i fråga.

Eva på strandrestaurang
Föga förvånande hamnar vi även i afton på en av strandrestaurangerna, där vi firar vår sista kväll med Eva genom att beställa in ett fruktfat till efterrätt. Man ska inte överdriva.

Kvartersbutiken
På väg tillbaka till hotellet stannar vi till i den lilla affären där vi köper lite virke och snacks, samt låter Eva får visa upp sin tjusiga, om än oproportionerligt stora, blå huvudprydnad.

Alla tre i hotellbaren
På väg upp till rummet inser vi sedan att vi ännu inte invigt den tjusiga hotellbaren som har skymtats på tidigare fotografier härifrån. Detta faktum ser vi genast till att göra något åt genom att slå oss ner i densamma och beställa varsin exklusiv drink.

Tinadrink
Tina slår till på en "Surin Beach Special" och blir först ledsen i ögat när hon ser att hennes glas är mycket mindre än de drinkar Pelle och Eva beställt, men återfår sedan glädjen när bartendern ger henne en påfyllning.

Pelle och Eva i baren
Stärkt av sin "Purple Haze" fattar sedan Pelle ett fast grepp om Evas förvånansvärt tighta ungflickslår, och sedan är han (och hon) nöjd för kvällen. Vissa kräver inte mer än så av livet.


<< Dagen innan
Tillbaka till menyn

Nästa dag >>