Ensam-solbadare
Nog för att det brukar vara rätt tomt på vår hemmastrand, men idag slogs nog rekordet. Skåda den tomma raden stolar från vilka man från samtliga skulle få en fri sikt mot Tinas tuttar. Här förstår vi inte riktigt det thailändska tänket att ha dem stående tomma på stranden, eftersom vi i vårt västerländska tänkande helt klart skulle föredra en glesare uppsättning med mycket färre, men upptagna solstolar, men vad vet vi - det har säkert nåt med Buddha att göra...

Tina och Magnus lunchdiskuterar
Idag, var det dessutom återigen dags att umgås med våra nyfunna vänner Magnus och Matilda (och Tage förstås). Efter att ha löst mobiltelefonnummerproblemet (varsågod alla korsordsmakare...) som lade krokben för vårt möte i lördags, så hade vi bestämt en lunchdate idag, och den intogs lämpligt nog på en av våra stamlunchrestauranger (...och där fick ni ytterligare ett bonusord).

Sandigt barn vid namn Tage
Tage ja. Där har ni en charmig liten prick med fullt av sand i och kring munnen. Och varför har han valt denna look, kanske ni undrar?

Sandig Tage-napp
Ja inte vet vi, men denna napp bär säkert en hel del av skulden...

Tage ska bada
Sådär kan han ju inte se ut, kom vi överens om, och Tage skulle således sköljas av tills han blev len och sandfri. Något den lille krabaten själv inte tyckte var alltför kul i början.


Men skam den som ger sig, och med de salta vågorna sköljandes över hans lilla lekamen såg Tage rätt nöjd ut efter en stund.

Familjefotografering
Efter att ha sköljt av sin son så han blev skinande ren, så kom familjen Ingevall-Lindeberg på att det skulle vara på sin plats att ta ett familjeporträtt. Och eftersom Pelle pysslar lite med just fotografering så ansåg de honom vara lämplig nog för uppgiften. Att han dessutom var så pass tillgänglig spelade säkert också en stor roll i deras val av fotograf.

Familjeporträtt
För att slippa en massa fakturering fram och tillbaka så frågade Pelle sedan Matilda - som för övrigt är Sveriges kanske bästa fotograf inom sitt gebit - om hon möjligtvis kunde ta ett trevligt familjekort även på familjen Norman. Och det kunde hon som ni ser, och tycker ni att vi ser extra mumsiga ut på bilden så kan det bero på att det är just det som är Matildas grej; att få saker att se mumsiga ut, eftersom hon livnär sig på att fotografera mat för kokböcker. Nyfikna läsare kan kolla in hennes hemsida här >>

Kvällsvard
Sen blev det afton även denna dag, och hela gänget tog en trevlig middag tillsammans, som började med några drinkar på ett flådigt ställe, och avslutades med god - men lite mesigt kryddad - mat på ett annat. Nu kommer det bli paus i några dagar i resedagboken, ty i morgon bitti far vi iväg på kryssning i den thailändska övärlden, och där kommer vi inte ha tillgång till något internet, utan där blir det BARA semester. Men den som väntar på nåt gott...


<< Dagen innan
Tillbaka till menyn

Nästa dag >>