Tina-frukost
Så var det lördag och vi har varit här en vecka nu. Som vanligt inleder vi dagen med en varsin portion fräsch hotellfrukost. Tina kör vidare med sin tallrik färsk frukt...

Pelle-frukost
...medan Pelle (som han gjort varje dag hittills) lyxar till det med några bitar lax, en bit Philadelphiaost samt lite kapris (vänligen ignorera skymten av en stor portion potatisgratäng uppe till vänster...)

Normans i vätan
Så var det äntligen dags för Tina att bada utan att se ut som Michael Jackson förmodligen skulle se ut om han var på stranden, vilket makarna Norman firade genom att ta ett gemensamt dopp och lämna alla värdesaker på stranden.

Tina simmar
Turligt nog befinner vi oss i Thailand, så självklart fanns grejerna kvar när vi kom upp igen. Tina passade nu också på att ta ett av sina dagliga motionssimturer för att bränna bort melonen från frukosten.

Pelle på promenad
Vilket helt otippat fick Pelle att börja motionera å det grövsta. Förutom att göra den simtur vi redan skrivit om en av de tidigare dagarna fem gånger, så traskade han hela stranden två gånger fram och tillbaka, vilket sammanlagt blev 4036 steg och 38 minuter.

Äcklig drink
Så den äckliga drink för 99 baht (happy hour!) han unnade sig innan de gick upp till hotellet var han verkligen värd!

Prinsessan på ärten
På hotellet fick vi då äntligen upp den extra madrass vi bett om till Tina sedan vi kom. Tina vaknar nämligen varje dag med ont i hela kroppen efter att ha sovit i den hårda hotellsängen, och efter mycket om och men levererades idag lösningen i form av ett extra täcke som hon fick vika dubbelt för att sedan lägga sig och sova ovanpå. Vi återkommer med om huvuvida detta ger något som helst resultat eller ej.

Valp-attack
Sedan gick vi iväg för att äta middag, och döm om vår förvåning tillika skräck när den lilla illbattingen till hundvalp, som Tina brottade ner i tisdags på nytt anföll oss. Denna gång koncentrerade den först sin attack på Pelles högersandal, för att sedan ändra strategi och istället anfalla hans högra byxben. Sedan, när vi tröttnat, så petade vi bort den lille rackaren och gick vidare till restaurangen.

Grilled white snapper
Där åt vi grillad "white snapper" (vit knäppare), men båda blev tyvärr mätta innan vi smakat vare sig huvud eller stjärtfena.

Nattdopp
Sedan avslutade vi dagen med ett romantiskt nattdopp tillsammans, där vi båda uppenbarligen knep järnet för att hålla turistmagarna i schack...

Fyrverkerier
...och först trodde vi bara det var det vanliga gamla klimaxet, men det visade sig att hela Thailand firade vårt nattbadande medelst fyrverkerier. Bra gjort, tycker vi.


<< Dagen innan
Tillbaka till menyn

Nästa dag >>