Pelle i vågorna
Som ju brukligt är började även denna dag med bad och sol på vår hemmastrand Surin. Idag var det dessutom skapligt rejäla vågor man kunde roa sig i, och det gjorde förstås Pelle.

Strandliv
Vilt plaskande i det ljumma vattnet hade han föga koll om alla andra livsöden som pågick på stranden mitt framför näsan på honom...

Lunch med familjen Ingevall/Lindeblad
När det var dags för lunch så åkte vi dock återigen iväg till Bang Tao-stranden, där vi mötte upp Matilda, Magnus och Tage för lite trevligt matsällskap.

Hela gänget solbadar, utom Pelle, som tar kort när hela gänget solbadar
Efter lunchen lockade solen och vattnet oss återigen ner på stranden, där vi låg i godan ro och njöt...

Elefanterna igen förstås...
...när plötsligt dessa båda bekantingar kom och gjorde sig påminda igen.

Tina får elefantpuss, ytterligar en gång
De tvenne snabelförsedda filurerna ansåg sig tydligen vid det här laget så bekanta med oss att de nu på eget bevåg kom fram och började kela. Och det gjorde de förstås rätt i!

Familjen Ingevall/Lindeblad träffar elefanter
Det här var familjen Ingevall/Lindeblads första gemensamma närkontakt med dessa djur, och detta måste ju utnyttjas på något sätt...

Magnus, Tage och elefanten
...fast för att utnyttja situationen i fråga så krävs det kanske att man vågar närma sig djuren en aning...

Tage i elefantknä
...och det gjorde de efter en liten stund, och det var ju tur för det är ju inte varje dag man får chansen att sitta i ett elefantknä. Dock var det inte så kul när elefanten fryntligt grymtade till en aning, då kändes pappa Magnus återigen som ett tryggare alternativ.

Tage rider elefant
Givetvis var Tage tvungen att rida på elefanten också, när han förlåtit dess grymtning. Och tack vare detta kommer pappa Magnus och mamma Matilda vinna samtliga tjafs med sin son i framtiden med argumentet: "-Jaja, men vi har åtminstone låtit dig rida elefant!"

38-ÅRIG KVINNA UPPÄTEN AV ELEFANT
Efter att ha burit runt på den lille tjockisen så var elefanten givetvis hungrig, och det som såg godast ut i närheten var tydligen Tinas runda lilla huvud.

Tina hånglar med elefant - igen och igen och igen
Tydligen var huvudet dock lite svårtuggat, så elefanten övergick smidigt till att istället förföra Tina på det klassiska gamla sättet slicka-i-örat.

Pelle motar bort sin konkurrent
"-Låt bli min fru!" skrek då Pelle förstås inte, och det var dags att ännu en gång ta farväl av våra nya vänner - både vad gällde elefanterna som barnfamiljen...

Elefant jagar hund
...och den sista synen vi fick från Bang Tao-stranden innan vi delade en taxi till våra respektive boenden och tog farväl, var denna, där den minsta elefantbebisen och en hund ystert jagade varandra i sanden. Elefanten vann, tror vi.


<< Dagen innan
Tillbaka till menyn

Nästa dag >>