Första frullen
Att vakna upp första dagen i Thailand betyder att det är dags för första frukosten i nämnda land, och detta - i sin tur - innebär för det mesta en riktig höjdarfrukost. Så efter att ha sovit i tolv timmar (!) och trots detta lite smått jetlaggade, så var det dags för ovannämnda scenario, och vi blev inte besvikna. Tina tog som hon brukar en tallrik färsk frukt, medan Pelle slog till med en skräddarsydd omelett samt en omgång stekt ris med ägg. Sen hittade han ett par bitar lax också, som förtärdes tillsammans med lite fetaost och kapris. På det en kopp kaffe, och direkt därpå - stranden.

Normans på stranden
Och på stranden valde makarna Norman lite olika utstyrslar att bli brun i. Pelle körde med den klassiska lösningen badbyxor och solskyddsfaktor 30, medan Tina körde på den mer oortodoxa varianten röd skjorta och hatt.

Normans i plurret
Denna utstyrsel användes så som på land - så ock i vattnet.

Pelle får massage
Givetvis passade vi också på att unna oss varsin skön timmes helkroppsmassage där på stranden för ynka 300 baht per person. Pelle började medan Tina läste sin bok och höll koll på våra saker.

Tina får massage
Därefter bytte vi plats, och efter detta så tog nog den stackars massösen några välbehövliga dagars semester, efter att i två timmar i streck behandlat tvenne nordiska jättemänniskor.

Parasoller
Därefter var det åter till solstolarna, och medan Tina låg och njöt under de färglada parasollerna...

Pelle i vågor
...så passade Pelle på att skutta runt i vågorna...

Pelle under vattnet
...testade om den nya lilla digitalkameran verkligen var vattentät...

Pelle upp ur vattnet
...samt upptäckte sedermera att han var mycket snyggare under vattenytan än ovanför.

Tina mumsar curry
Så blev det kväll även denna dag, och dags för herrskapet Norman att testa en ny restaurang. Här var maten mycket bättre än den vi åt på igår, vilket vi blev så glada över att vi bestämde oss för att fira detta med en varsin drink även i afton.

Tina vid bardisk
Så vi hittade ytterligare en flott lounge med drinkar som kostade ungefär som hela middagen innan, men som ändå gick på bra mycket mindre än motsvarande drycker i Sverige. Tina var dock nyttig och körde en alkoholfri variant i form av färskpressad ananasjuice...

Pelle sippar Long Island
...medan Pelle slog till med klassikern Long Island Ice Tea, vilket fick honom att se thailändska spöken i vita kläder och sandaler. På detta följde sedan ytterligare varsin timmes massage, och sedan var det sängdags för makarna Norman denna söndag i februari.
<< Dagen innan
Tillbaka till menyn

Nästa dag >>