Dag 11
(torsdagen den 8:e februari 2007)
Bang Niang-stranden
Efter gårdagens skumpande i en trång pickup samt åseendet av en massa plågade stackars djur, bestämde vi oss för att denna dag toksofta på den fantastiska stranden vi hittade i måndags. Efter lite detektivarbete (vi frågade en kille i receptionen) så fick vi reda på att den heter Bang Niang - till skillnad från stranden utanför hotellet, som heter Nanagthong. Nåväl - vi beställde en taxi dit direkt efter frukosten, och slog oss ner på en av bambuterrasserna för två utanför den trevliga restaurangen vi åt på sist, och sedan var det bad, sol och softande för hela slanten...

Dave Gahan +30 kg
...tills vi blev hungriga förstås, då vi flyttade oss fem meter till ett bord i skuggan och beställde in en massa god mat och dryck. Som lök på laxen upptäckte vi att Depeche Modes sångare Dave Gahan hade gått upp 30 kg och solade på terrassen bredvid vår. Det var ju lite otippat minsann.

iPod-lyssning
En tråkig sak när Normans åker på semester tillsammans, är att Tina alltid drar på sig nån infektion eller nåt liknande, och idag var dagen detta skedde. Kliiga utslag på kroppen, samt en introvert sinnesstämning var alltså vad Tina kunde bjuda på idag, vilket innebar att Pelle utan det minsta dåliga samvete istället för att konversera med sin fru nu kunde ignorera henne totalt och istället lyssna på musik i sin iPod under hela strandvistelsen...

Meh Kong
...samt emellanåt trösta sig med att blanda ihop Meh Kong (thailändsk fuskwhisky) med Coca Cola, och dricka upp resultatet.

Apotekbesök
När vi sedan solat klart för dagen tänkte vi att vi skulle köpa lite medikamenter så att Tina - som trots allt piggnat till lite vid det här laget - skulle må lite bättre. Så vi letade upp närmsta apotek och inhandlade ditten och datten med hopp om önskat resultat.

Tina matglad
Det finns dock ingen medicin i världen som får Tina på så gott humör som mat - och i synnerhet väldigt god mat. Så vi spatserade återigen in på Sand & Sea där maten är fantastisk men servicen väääldigt långsam, och när Tina till slut fått in sin rödcurry så var hon åter sitt glada jag igen.

Pelle i nya solbrillor
Pelle avnjöt en "Peanut Curry" (väldigt stark och väldigt god) och poserade sedan i ytterligare ett par solbrillor han hittade i snabbköpet vi brukar besöka, och som han är ännu mer nöjd med än de fejkade Adidas-diton han köpte häromdagen. Efter lite snabbkoll i några butiker efter fler t-shirts och bikinisar utan resultat, spatserade vi åter hem till hotellet...

Tina med gratisdrink
..där den nu både gladare och mättare Tina firade dessa förbättringar med en gratisdrink som vi fick varsin genom att utnyttja de två presentkort på just sådana vi emottog när vi checkade in första dagen. Blue ...nånting (Lagoon tror Tina) hette den, och den var väldigt god men - som ju oftast är fallet med just gratisdrinkar - alldeles för liten.

<Tillbaka till menyn>